tirsdag den 5. november 2013

En regnvejrsdag i november

Utroligt, som voksurten stadig blomstrer! Jeg har aldrig tidligere oplevet voksurt i november. Den har bare blomstret hele sæsonen og er uden tvivl min yndlingssommerblomst!

10 kommentarer:

 1. Du får næsten regnvejret til at se smukt og idyllisk ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har for nylig købt et nyt kamera, men jeg skal have sat mig mere ind i de forskellige funktioner, så jeg kan forbedre min teknik!

   Slet
 2. Meget smukt med regndråberne og flot at voksurten står endnu. Så er der vel også masser af små "voksurter" på vej op samtidig? Min eneste indvending mod voksurt, er at den vælter for mig, måske jeg bare skal blive bedre til at støtte den evt med naturgrene... hmmm... det husker jeg lige til næste år!! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange frøsåede rundt omkring, men de er nemme at fjerne. Jeg synes ikke, at jeg har problemer med at de vælter.

   Slet
 3. Hej Susanne

  Dejlige billeder!
  Ja, voksurt er en af årets fine overraskelser - og man må sige at den frøsår sig villigt!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Smukke regnvejrsbilleder - jeg har fået lovning på frø fra voksurt, så jeg også kan have den næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det skulle glippe, kan du få frø af mig!

   Slet
 5. Utroligt med din voksurt. Mine har godt nok også kommet med en ekstra blomstring men den er da slut i starten af oktober. Billedet med græssen og de røde bær, er noget så dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg forstår heller ikke, hvad der kommet til dem, for alle de andre år har de for længst været afblomstret i november! Men det er dejligt!

   Slet