mandag den 13. november 2017

Mere havesti

Thorben havde fri i dag, så han nåede et godt stykke længere med flisegangen.
 

Lidt billeder fra ugen der gik:

Min planteskole:) Jeg er begyndt at potte overskydende planter og har tænkt mig at tage på plantemarked næste år:)

18 kommentarer:

 1. Kære Susanne.
  Sikke det går fremad med jeres svævende sti. Den er virkelig smuk og en fantastisk ide. Dejligt at se, at der virkelig sker noget i haven, glæder mig til at se den i virkeligheden en dag.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Ja, det var en super idé, Thorben der fik. Vi regner med at holde blogtræf og åben have næste sommer, så jeg håber, du kan komme:)

   Slet
 2. Jeg skal da love for, at det var hvidt hos jer. Det er en fantastisk opfindelse med den svævende havegang, flot ser det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sidste tirsdag morgen, jeg tog billederne, så det er næsten en uge siden:) Det skrider fremad med havegangen, og jeg bliver mere og mere tilfreds med den - i starten var jeg lidt negativ!

   Slet
 3. Det blir jo så fint. Vakre bilder av rimfrosten.

  SvarSlet
 4. Fin start på din planteskole. Mangler du potter, må du endelig sige til. Men der er jo lidt langt til Holstebro.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, et sted skal man jo begynde:) Jeg troede, jeg havde mange potter, men hold da op, hvor forsvinder de hurtigt. Tak for tilbuddet om potter, men der er langt fra Sydfyn til Holstebro, men en gang imellem er vi da på de kanter:)

   Slet
 5. Det er genialt med den sti, tænk sig ikke at skulle jagte myrer i flisefugerne. Det lyder spændende med planteskolen, den slags kan jo udvikle sig😀.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en kæmpe fordel at undgå myrer og ukrudt, men det betyder jo også, at de ikke synker - endnu en fordel:) Det er sjovt at lave planter, og i løbet af ingen tid, kan man lave en masse.

   Slet
 6. Hej Susanne.
  Det ser flot ud hos jer, ikke mindst med jeres sti. Den måde I laver den på, har jeg aldrig set andre steder. Det er spændende hvordan det kommer til at virke, ikke bare at gå på, men også med hensyn til noget så lavpraktisk som ukrudt under og omkring den. Om det er en fordel eller en ulempe den svæver..... Det kan være vi alle sammen vil gøre jer kunsten efter.
  Her har det også været helt hvidt, både i går morges, og til dels også en dag i sidste uge.
  Flotte efterårsbilleder. Elsker farven på bøgehækken. Hvilken lavendel er det du har, når den blomstrer endnu? Det er et par måneder siden mine blomstrede.
  Rigtig god idé at sælge havens overskud, så haven ikke er ren udgift.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Jeg tror, det bliver en stor fordel, at den svæver:) Det bliver spændende at se om nogle år. Mine lavendler er den mest kendte 'Hidcote Blue', og jeg er da også lidt overrasket over, at den stadig blomstrer.

   Slet
 7. Det ser altså bare godt ud - altsammen !

  SvarSlet
 8. Det ser vel nok godt ud! Og tak for dit svar ang. den røde mur. Nu forstår jeg det hele meget bedre, og kan se det bliver rigtig godt.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 9. Det var dog den mest blærede havesti, jeg længe har set! Fuldstændig genialt tænkt, den må I tage patent på!! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ganske godt tilfreds:)Det råd vil jeg give videre til opfinderen:)

   Slet