Blogbeskrivelse

Blogbeskrivelse


Denne blog handler primært om haven på "Solbakken", som vi begyndte på og udvidede i 2013 efter Kjeld Slots haveplan. Vi er to om haven, Thorben og Susanne, og vi har fordelt opgaverne imellem os efter interesse og kompetencer, hvor Thorben bygger, smeder, tømrer, klipper hække, støber, graver og meget mere, og Susanne mest står for plantevalg, plantning, lugning, såning, drivhus (som ikke er færdigt endnu) og mistbænk, men vi er fælles om køkkenhaven.

Vi vil begge skrive på bloggen for at få forskellige vinkler på haven, hvilket vi håber, vil bibringe den dynamik!
3 kommentarer:

 1. Kære Susanne og Thorben
  Jeg er vild af beundring over jeres energi og gå-på-mod, og jeg synes jeres mange indlæg fra jer begge to er meget vedkommende og interessante. De viser at man med rimelige midler kan stimulere kreativiteten og viljen, der næres af bl.a. håb og drømme og som kan virkeliggøres når man har en retning.
  Tak for jeres rosende ord om planen. jeg glæder mig meget til at komme forbi jer om 5 år når den så småt er begyndt at modne.
  bedste hilsener
  Kjeld Slot

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kjeld

   Mange tak! Ja, arbejdet i haven er nemmere og sjovere, når man har en plan, så det kan vi varmt anbefale andre. Vi ser frem til dit besøg!

   Mange hilsner
   Thorben og Susanne

   Slet

 2. Nu har vi fået gang i vores haveblog igen. Den har haft en korteren pause mens vi solgte hus og flyttede fra Freltofte til det nordfynske.

  Derfor har havebloggen skiftet navn og webadresse.

  Hvis du vil, må du meget gerne lægge et link ind til vores side og fjerne linket til den gamle (haven-i-freltofte.com) som ikke længere er aktiv.

  Din side ligger fortsat på vores side som bare har skiftet navn og webadresse.

  Den nye webadresse og sidenavn er
  Haven i nr. 33
  www.haven-i-nr33.com

  Facebook adressen er

  Venlige hilsen
  Ann-Lisbeth og Morten
  albekbonsai@gmail.com

  SvarSlet