søndag den 28. august 2016

Sidste hånd på muren

Ja, det er noget af en overdrivelse, for der er stadig lang vej, før muren helt er færdig, men den sidste sten blev lagt sidste weekend, og et enormt murerarbejde er slut. Det næste der skal ske, er at den skal pudses og inddækkes foroven med sort zink, hvilket skal nås her i efteråret, og så må malerarbejdet - den skal males rød som huset - vist nok vente til foråret.


Godt arbejdstilsynet ikke så dette:)
Til slut skal bygges en pergola, som jeg kraftigt overvejer at beplante med tobakspibeplante. 

Forestil jer muren malet rød:)


 

Et udsnit af den hvide have


20 kommentarer:

 1. Det er blevet til noget af en mur, sikke et stykke arbejde :-)
  Det kommer til at give noget helt andet, når muren bliver malet. Jeg kan sagtens forestille mig det flotte spil det vil give med rød mur som baggrund grønne blade, lyse og gyldne aks og den røde farve i blomsterne som kommer til at binde det sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror, det bliver rigtig godt! Både mht. farven, men også højden, hvor vi var spændte på, om den ville syne for høj i forhold til omgivelserne. Vi synes, resultatet indtil videre er perfekt:)

   Slet
 2. Det bliver noget helt andet, når muren bliver rød engang. Jeg har en tobakspibeplante på en bue. Det er en skøn plante. Det tager lige nogle år, inden den rigtig kommer i gang, men så tager den også fart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det vil ændre alt, når den bliver malet:) Jeg elsker tobakspibeplante, og for fem år siden eller mere plantede jeg to op ad en bue, som står som indgang til skyggehaven. De er ALDRIG rigtig kommet i gang. De har små undselige blade, og vokser slet ikke.- Måske tager den store thuja, som står klods op og ned ad buen. alt vandet? Jeg håber, jeg kan få mere held næste gang!

   Slet
 3. Hej Susanne.Hvor er den blevet flot jeres store mur..........og når den bliver malet er jeg sikker på ad den falder fint ind i alle planterne.
  Er sikker på at manden din er glad for at være færdig med at bygge den.
  Og tobakspibeplanten beundre jeg hos Gitte.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det vil helt sikkert blive godt, når den bliver malet rød og danner en rolig baggrund for planterne.

   Slet
 4. Hvor bliver det flot - sikke et arbejde - men det skal nok lønne sig i den sidste ende at få sådan en mur der både giver læ til planterne og som er skøn at skue - det bliver spændende at følge - god arbejdslyst:-)

  SvarSlet
 5. Hej Susanne,
  Flot bliver det med muren. Skønne bede - flotte store hvide Floks du har.

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet flot allerede nu, wow siger jeg bare, bare det med de kig du viser også gennem muren, og omkring den, man får lyst til at gå på opdagelse i jeres have. Sikke en styrke!
  Holder også meget af den røde farve, vi har den også på vores bygninger. Det eneste minus ved den er at den skal males oftere, især på sydsiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den giver virkelig meget til haven, og du har ret i, at hullet i muren virker dragende. Du har ret i, at den røde farver falmer hurtigt, men det må vi tage med:)

   Slet
 7. Muren bliver SÅ flot. Det ser ud til at stå godt i jeres hvide have. Jeg bemærker især lammeøren, der står så frisk. Jeg kan ikke rigtig få den til at gro. Det skal nok blive godt med tobakspibeplanter. Vi har en, og den gror lystigt. Den bliver klippet helt ned til jorden hvert forår sammen med stauderne.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine lammeøre gror vildt godt og breder sig meget, men der er flere sorter. Jeg har fået min af en veninde, og den er temmelig stor i forhold til nogle, jeg har set andre steder. Vi har kraftig lerjord.

   Slet
 8. Hold nu op - syntes ikke at muren så ud af noget særlig, før jeg nåede til billedet, som arbejdstilsynet ikke må se.
  At se et menneske foran sætter virkelig størrelsen i perspektiv. Det ser fantastisk ud. Men kan godt se at der er lang vej endnu. Heldigvis er i godt på vej.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 9. Nej hvor ser det SKØNT ud. Det giver virkelig et godt miljø med sådan en læ mur. Jeg glæder mig til at se den malet. Pergolaen vil sætte prikken over i et. Hav en skøn søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) På den anden side af læmuren skal bygges et orangeri, så det bliver dejligt!Ja, det bliver godt med en pergola:)

   Slet
 10. Må sige wow en have du har og sådan et mesterværk med den mur du er godt nok priviligeret...
  Ligner storhed fra England ...jeg er imporneret.
  Hilsen og god weekend fra Grethe

  SvarSlet