tirsdag den 2. august 2016

Hvor heldig kan man være?

Jeg er bare så heldig, at to glade givere - Ulla og Britta - har været så søde at tænke på mig og vores have, da de blev trætte af, ja, det er ikke til at forstå,  henholdsvis løve og bænk:)


Det er en gammel sandstensløve, som Ulla har haft i rigtig mange år, men nu syntes hun, at det var tid for den at få et nyt hjem. Hvad jeg er meget taknemmelig for:) Jeg har ikke fundet et blivende sted endnu, så han står foreløbigt på terrassen, så jeg kan nyde ham fra stuen.Bænken har været Brittas i mange år, men hun har besluttet at skifte bænken ud med en hængekøje, så det var heldigt for mig:) Den trænger til en kærlig hånd, hvor mange lameller skal skiftes, så der er mere arbejde til Thorben:) Jeg har altid ønsket mig en bænk som denne, så jeg er bare så glad.I går faldt vi over disse to lysegule stole, som var på tilbud, og de er nu placeret i den gule have.

Herunder lidt lyserød/pink romantik.
14 kommentarer:

 1. Jammen så HELDIG du er, både den lækre Løve som for mig også symbolisere sol! og det er vældig morsomt for den nye bænk du har fået, har jeg efter at have set dit indlæg til morgen(netforbindelsen har været smuttet i dag) opdaget flere steder på turen til formiddag, de er gode også at sidde på, og pæne at kigge på:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er meget glad for mine gaver. Bænkene står mange steder, men det er jo også en gammel klassisk bænk.

   Slet
 2. Nej hvor er det godt at du kunne arve lidt gode sager... og godt for giverene at de nu kommer en godt sted hen. Det er smadder flot med de gule stole i dit runde gule bed - den runde platform er fantastisk godt tænkt og udført..... og når græsserne får lidt højde.... wauuuu, så må det blive et ynglingssted

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe kigget efter et par gule stole, og da Ilva så havde disse på tilbud til halv pris slog vi til. Jeg håber græsserne vil vokse sig højere, men det er en langsomtvoksende art, og måske er det ikke det bedste valg, for den vil vist også helst have halvskygge. Jeg plantede den sidste år, så om et par år har den forhåbentlig bredt si og vokset sig højere.

   Slet
 3. De gule stole er virkelig flotte, og de passer fint både i farve og stil til den placering, de har fået. Jeg håber der af og til bliver tid til et lille hvil i stolene.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Det er ikke så tit, vi sidder ned i haven, men det bliver der forhåbentlig tid til på et tidspunkt!

   Slet
 4. Hej Susanne.Tillykke med dine nye ting til haven.Dejligt at nogle tænkte på jer med den flotte løve og bænken.
  Og de gule stole passer bare perfekt ind i jeres runde terrasse.
  Og hvor er den rosa stokrose bare smuk.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt:) Jeg har rigtig mange selvsåede stokroser rundt omkring i alle mulige farver.

   Slet
 5. Lige en rettelse.
  Var bestemt ikke træt af bænken, den er så smuk, men havde ingen mulighed for st reparere den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et stort arbejde:) Jeg er i hvert fald meget glad for den:)

   Slet
 6. Kære Susanne Tillykke med de nye gamle ting. De er da vidunderlige. De gule stole er da helt perfekte til jeres gule bed. Sikke en romantisk rosa frodighed, det er så dejligt i øjeblikket. Knus Tina

  SvarSlet
 7. Herlige ting til haven, skønt med genbrugsguld! Og dine gule stole til det gule bed med rund terrasse, er da helt perfekte! Godt scoret det hele! :o)

  SvarSlet
 8. Hej Susanne.
  Tak for en hyggelig dag hos Vivi.
  Det var dejligt, at møde dig.
  Jeg kan se, jeg har misset din blog. Jeg syntes heller ikke jeg kunne placere dig, eller genkende dit blognavn.
  Det retter jeg straks op på. :-)
  Sikke vidunderligt der ser ud til at være i din have.
  Nøj, hvor du er heldig med de fine nye ting, du har fået til haven. Jeg kan godt forstå du er glad.
  Og jeg kunne se i dit nyeste indlæg, hvorfor I kom til, at snakke om Henriks Franske have, oppe ved jeres bord. Mon ikke det har været dig, der har nævnt den. Jeg nåede desværre ikke derop i år, men det må jeg se at få lavet om på til næste år. Henrik og jeg følger også hinanden på bloggen, og har gjort det i 3-4 år, så jeg føler jeg kender ham lidt, selvom vi aldrig har mødt hinanden. Det er lidt sjovt, ikke. Så jeg må have lokket Helle med på tur derop.
  Tak for i dag. Jeg håber vi ses igen en anden god gang.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene. Mange tak for din kommentar:) Ja, det var en hyggelig dag hos Vivi og Hans Jørgen, og du har ret i, at vi snakkede en del om Henriks have, som de fleste bloggere jo kender - i hvert fald fra bloggen:) Vi ses da helt sikkert e en eller anden have:) Vh Susanne

   Slet