torsdag den 28. juli 2016

Mur, løve og solhatte


Så er stenen med løvestenen muret ind i muren. Vi fik på et tidspunkt (har skrevet om det før:) en bunke sten af en kollega, og vi så straks begge to motivet af en løve i en af stenene, så den skulle have en speciel plads, og det har den nu fået.


Den er placeret midt for stien, så den fungerer som 'point de vue'. Under den vil jeg stille en krukke med blomster.

Muren mangler nu fire rækker sten i at være færdig, men som I kan se på billedet, er det sidste stykke noget bøvlet og møjsommeligt arbejde.


Herunder muren set fra en anden vinkel


Nu er solhattene begyndt at blomstre!8 kommentarer:

 1. Sikke en flot sten - jeg er vild med, at I indbygger personlige og specielle ting i muren - meget spændende. Den mur skal godt nok være høj! Jeg er helt sikker på det nok skal blive flot, og at I har meget velovervejede tanker bag - men lige nu rækker min fantasi vist ikke helt til at se det for mig, så jeg følger spændt med i fortsættelsen! Det er jo så spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:) Vi er også meget spændte på det endelige resultat, men vi kan nu klart fornemme, at muren hverken bliver for høj, for lang eller tager udsigten - som mange andre end os har frygtet!

   Slet
 2. Ja det er en flot sten, jeg kan tydeligt se løven.
  Ja det er skønt med solhattene.

  SvarSlet
 3. det er en ren fornøjelses at kigge ind på Solbakkens blog, hatten af for jeres fine og flotte projekter

  SvarSlet
 4. Hej Susanne.Så er din handymand i gang igen.Spændende med løvestenen.Og nu begynder muren da virkelig at vokse.Jeg er bare SÅ spændt på at de det hele færdigt.
  Og mange smukke solhatte du viser.God søndag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Kære Thorben og Susanne
  Er ikke et øjeblik i tvivl om at muren hverken er for lang eller for høj eller for upassende. I får et helt særligt intimt haverum mellem jeres stue og køkken og orangeriet og haven forsvinder ikke bare ud i den blå luft.
  Russel Page har en gang sagt " En have er et rum og rum har vægge, har du ingen vægge har du heller ingen have" citat slut.
  Det er skønt at følge jeres iver og gå-på-mod og at I undervejs indfletter og sætter jeres personlige præg på projektet.
  Glæder mig til at se jeres have.

  go sommer
  Kjeld

  SvarSlet