tirsdag den 5. juli 2016

Høneballehaven på Samsø

I lørdags var vi til blogtræf i den skønneste og smukkeste have på Samsø - og det var selvfølgelig hos Lisbeth og Bent, som havde været så gæstfrie at invitere. Det blev en skøn inspirerende dag, hvor vi alle beundrede den smukke have med de mange rhododrendoner, roser, hostaer og mange mange flere planter. Helt ubeskriveligt så mange forskellige planter Lisbeth har samlet, ja, jeg vil nu bekrive hende som dedikeret plantesamler:)

Mit kamera løb desværre tør for strøm, men jeg nåede dog at tage en del billeder, hvor jeg vil vise jer nogle af dem:


Denne mjødurt var jeg vild med, men har desværre glemt navnet!Smukke farver

Alle beundrede denne gule vandgran
Tak Lisbeth og Bent for en dejlig dag - og det var også sjovt at mødes med de andre bloggere.

15 kommentarer:

 1. Selv tak Susanne, det er nemlig en super hyggelig måde at mødes med andre bloggere på.
  Ærgerligt vi gravede da op af mjødurten, du kunne sagtens have fået nogle med hjem.
  Du nåede alligevel at få taget en del billeder. Det var godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang, jeg har oplevet at løbe tør for strøm. Sjuskeri fra min side! Trælupinen har jeg plantet i den hvide have - håber den vil trives der:)

   Slet
 2. Utroligt SKØNNE billeder fra en SMUK have:-)))

  SvarSlet
 3. Tak for en hyggelig dag Susanne. Lige nu i læsende (og skrivende) stund, kigger jeg ud på silende regn og glæder mig endnu engang over, hvor heldige vi var med vejret på Samsø. Skønne billeder du har taget fra dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde! Ja, vi var sandelig heldige med vejret. Det var bare perfekt:) Vi har også fået en del regn + blæst, hvor det sidste er mest træls!

   Slet
 4. Hej Susanne,
  Tak for sidst. Det var en meget hyggelig dag i selskab med en masse havebloggere. Lisbeth har en skøn have, og vi var bare heldige med vejret, som Fru Friis skriver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Ja, det var en hyggelig dag:)

   Slet
 5. Hej Susanne.Tak for dejlige billeder fra Høneballehaven.........når jeg nu ikke selv kunne være med.Skønt at mødes rundt omkring i dejlige haver.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en god idé! Du har jo set haven flere gange, ikke sandt?

   Slet
 6. Tak for sidst, Susanne. Som altid er det en stor fornøjelse at havesnakke når vi mødes, os bloggere, i det virkelige liv.
  Håber Torben overlevede haveturen
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde. Ja, det var en hyggelig snak vi fik. Hvordan gik "åben hus" dagen? Thorben nød turen, selvom han ikke er særlig interesseret i blomster:)

   Slet
 7. Tak for sidst, Susanne, det var så hyggeligt at møde dig. Blogtræf er nu en hyggelig tradition og når det finder sted i Lisbeths have, så kan rammerne næsten ikke være bedre.
  Dejlige billleder du har taget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Ja, perfekte rammer, må man sige:)

   Slet
 8. Det må da ha vært de vakreste rammer for hagebloggere å møtes i! Alltid hyggelig å treffe likesinnede:) Så hyggelig av Lisbeth å invitere til sin hage.
  Flotte bilder.
  Jannicke

  SvarSlet