mandag den 27. oktober 2014

Store flytttedag!

Jeg  brugte dagen i går og den ekstra time på at flytte planter til den gule have. Et stort arbejde, som jeg slet ikke er færdigt med, men jeg synes, jeg er kommet godt i gang!

Jeg har bl. a. plantet gulstribet zebragræs, tror jeg, det hedder, løvehale, røllike i en skrap gul, lav gul græs, gul træpæon, gulstribet hosta, mm.

Tidligere på sæsonen plantede jeg et par gulstribede liguster, Tretorn "Sunburst", staudesolsikke og gyldenris.


På begge sider af græsgangen mellem guldregnene vil jeg plante lodden løvefod - nåede kun den ene side i går.
Jeg leger med tanken om at plante 3 - 5 taks (måske gul taks) eller andre planter, som kan formklippes til enten kugler eller søjler, hvor stenene ligger midt i billedet.


Herunder ses tydeligt, hvor den runde terrasse skal være!


Jeg har stadig stor glæde af mine dahliaer og forstår virkelig ikke, hvorfor så mange allerede er i gang med at grave deres op. Jeg venter da, til den første frost har meldt sig.

6 kommentarer:

 1. Vejret er da også perfekt til havearbejde for tiden. Det er bestemt ikke projekter, du mangler - sjovt at følge fra sidelinjen. Vores dahliaer får også lov til at vente på frosten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vejret er skønt, men med vore nye arbejdstider - er lærere - har vi kun weekenderne til havearbejde, da de lyse timer bliver brugt på tilstedeværelse, hvor vi tidligere kunne tage hjem, når vi havde fri og så selv planlægge vores forberedelse og rettearbejde til de mørke timer.

   Slet
 2. Vi må håbe på godt vejr i weekenden, så du kan komme i haven. Mine dahliaer er også ude endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må vi sørme håbe. Jeg har nogle hvide kaktusdahliaer, som stadig blomstrer helt vildt.

   Slet
 3. Hej Susanne.Spændende med dit gule bed....................lavede selv et lille hvid/gult bed for to somre siden Selvfølgelig forbliver mine dahlia også i jorden..............de blomstre stadig godt.
  Her har vejret været helt fantastisk i dag.....................håber også at det bliver rigtig godt til weekenden Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Jette. Ja, vejret artede sig fint i weekenden, så vi nåede lidt om søndagen, men ikke nok!

   Slet