torsdag den 23. august 2018

Åben have hos Jeannett Fruergaard

I weekenden var vi på besøg hos Jeannett, også kendt som Ævlebævle. Hun havde åben have, og jeg havde glædet mig meget til at se hendes have, hvor Kjeld Slot har haft en finger med i spillet, og vi blev ikke skuffede:) Skøn, skøn have med masser af græsser og sensommerblomstrende planter.Denne russiske kulsukker forelskede jeg mig totalt i, da den vil passe perfekt ind i min gule have. Desværre har jeg ikke kunnet finde den nogen steder på nettet, så hvis der er en eller anden, som ved, hvor jeg evt. kunne købe nogle frø eller planter, vil jeg blive meget glad!

29 kommentarer:

 1. Hej Susanne, åhh hvor ville jeg også gerne se Janets have. Den ser helt fantastisk flot ud og man kan jo tydeligt læse din begejstring.
  Det er nogle super gode billeder du har taget.
  Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Hej Susanne
  Flot klaret med to haver på en dag, det er med at udnytte det, når man tager hjemmefra.
  Det ser ud til at have været hele turen værd, flot have og flotte billeder.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Ja, det var to flotte haver, vi besøgte den dag:) Kh Susanne

   Slet
 3. Det er en skøn og meget velfungerende have, som virkelig viser værdien af gode planteplaner og design. At den styres af et havemenneske giver så også fuld effekt. I er da også selv kommet godt på vej, chapeau.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik. Ja, det er tydeligt, at Kjeld Slot har været inde over, og Jeannett er også meget passioneret. Vh Susanne

   Slet
 4. Jeg så Jeannetts have sidste år og faldt for den med et stort brag. Sikken frodighed og anderledes stil end min egen, hvor var den skøn. Jeg fornemmer også din begejstring.
  Husker at du nævnte den russiske kulsukker, håber du får held til at finde den.

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Ja, det er en skøn og frodig have, som du skriver:) Jeg tror den russiske kulsukker er temmelig sjælden, men måske lykkes det.

   Slet
 5. Det var lidt af en tur I var på, men det er med at se noget når man kommer af sted.
  Jeanettes have er så fin, vi var heldige at se den sidste år.
  Vi prøvede at finde ud af noget om den Russiske Kulsukker, men den er vist ikke så let at finde, det ser ud til at frøene ikke kan spire, men den må da kunne findes for den er da godt nok fin.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene. Den må da kunne findes et eller andet sted:) Det var to skønne haver vi så, så det var turen værd. Vh Susanne

   Slet
 6. Det er en supersmuk have, den gad jeg godt at se. Det må være et stort meget arbejde at holde den, men hvad betyder det når man nyder havearbejde :-)
  Sikke en dejlig weekend I havde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en dejlig søndag med skønne haver og snak:)

   Slet
 7. Det var da en dejlig dag I havde. Jeg så haven sidste år, og den er bestemt flot med de mange rum og gode løsninger. Skærehaven er overdådig. Jeg fatter ikke, at hun orker det - og bagefter orker at binde buketter. Man kan se, hun nyder det.
  Den russiske kulsukker har jeg i haven. Jeg har læst, at den er svær at frøformere. Jeg sendte engang frø til en eller anden, men jeg ved desværre ikke om det lykkedes. Måske det var Jeannett?? Jeg må se, om jeg kan tage lidt rodskud til næste år. Den er meget flot i min have i år. Faktisk har jeg et blogindlæg på vej - sjovt sammentræf.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg snakkede med Jeannett om planten, og hun havde fået den fra en gammel have, som skulle totalryddes. Jeg har søgt rundt omkring, og der fandt jeg sjovt nok et indlæg, hvor Jeannett ikke kender planten, og du svarer hende:)Jeg tror ikke, der er mange, som har russisk kulsukker i deres have - mærkeligt nok, da den er virkelig smuk og dekorativ. Jeg har lige læst dit blogindlæg:)

   Slet
 8. Vilken vacker trädgård, ser så fint och välplanerat ut.
  Trevlig helg /Marika

  SvarSlet
 9. Kære Susanne.
  I var altså så seje, at tage to haver på en dag og sikke en kørertur. Men det har helt sikkert været det hele værd.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er meget smuk:) Tak i lige måde:)

   Slet
 10. Vi var også i Jeannetts have den weekenden og jeg er dybt imponeret af hende have og arbejde med samme. bestemt et besøg værd. Hilsen leila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leila. Den er smuk her om efteråret med alle græsserne og de andre planter, og jeg er også meget imponeret:)

   Slet
 11. Wow !! Både hage og foto. Du får fram hagen, struktur, plan og helhet, og det er tydelig at Kjeld Slot har hatt en finger med i spillet, som han også har i deres hage.
  Har ikke vært innom din blogg tidligere, og har nå lest de siste 4 innlegg, og dette var hyggelig lesing for oss. Du viser hager/hagen, og ikke bare planter:-)
  Vi er også opptatt av hagens plan og struktur, selv om vår hage har en annen form og ide, og at vi har laget planen selv.
  Flott presentasjon av deres hage og de to siste du har besøkt.
  Skulle gjerne sett deres, og de to andre hagene live.
  Ha det riktig godt/Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eirin. Mange tak:) Jeg synes tit, at det er mere interessant med oversigtbilleder end close ups af forskellige planter, for man får på denne måde et bedre indtryk af haven. I er altid velkomne her på Fyn, hvis I kommer til Danmark igen.

   Slet
 12. Det ser rigtig fint ud i Jeannetts have - den er også i det nye nummer af "Haven". Er ret begejstret for flammebedene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en fin artikel om Jeannetts have som 'Haven' har i augustnummeret. Flammebedene er skønne:)

   Slet
 13. Ser ut som en mycket vacker trädgård med mycket fint på eftersommaren. Det är lätt att fastna i vårens blomning annars.

  Spännande - hittade din blogg via trädgårdsfägring :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina. Dejligt, at du fandt min blog. Jeg har netop lige lagt den på 'trådgårdsfagring':) Hilsen Susanne

   Slet
 14. Hej Susanne
  Efter snakken med dig hos Ulla forrige lørdag, så måtte jeg også op og se Jeannetts have i weekenden. Og jeg er mega begejstret. Den er imponerende lækker. Har slet ikke ord nok! Kaffe-rummet var også utrolig inspirerende.
  Det er dejligt at se haver!
  God dag
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Det er altid inspirerende at se andres haver, og man må sige at der er meget inspiration at hente hos Jeannett. Kh Susanne

   Slet