mandag den 20. august 2018

Blogtræf hos Ulla og Malcolm

I lørdags var vi til blogtræf hos Ulla og Malcolm, som gemmer sig bag bloggen 'Frk. Anemone'. Det var en super hyggelig eftermiddag sammen med andre haveinteresserede, hvor vi fik snakket og beundret deres smukke have, hvor hver cm var udnyttet på smukkeste vis.
Lisbeth, Bent, Thorben, Heike og Lene


Anette, Lisbeth, Linda og Gerd


Thorben, Bent, Gerd, Lene, Tim, Linda, Vivi, Lisbeth
 Det er Malcolm, som har været kreativ og lavet den flotte fuglekasse og foderhusene.Man bliver ført rundt i haven på flotte gangstier med forskellige belægninger.
Forholdsvis nyanlagt grussti  - virkelig flot!


Hans Jørgen hviler sig under den opstammede kirsebærlaurbær.


Der er også blevet plads til en dam med guldfisk:)


Desværre fik jeg ikke taget billeder af værtsparret eller det flotte kaffebord, men tusind tak for jeres invitation og gæstfrihed. Vi nød begge eftermiddagen meget:)


16 kommentarer:

 1. Hej Susanne
  Det er forskellige ting, vi har set i haven. Der er nok andre, der har sat billeder ind af værtsparret. Til gengæld har du sat navne på billederne, det er da en god idé. Vi skulle have haft et samlet billede af os alle, men det fik vi ikke lige tænkt på. Det er sjovt at se, hvad folk har lagt mærke til.
  Tak for sidst
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Ja, det kunne da have været sjovt med et billede af os alle:)Kh Susanne

   Slet
 2. tak for sidst :) - det er nogle gode billeder i fik taget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim. Mange tak, men der var også masser af motiver:)

   Slet
 3. Hej Susanne og Thorben, mange tak for jeres besøg og de dejlige planter, igen. Nu er de plantet allesammen - den orange indianermynte kom til at stå i det nye højbed ved siden af den gyldne blærespirea. Jeg er spændt på at se de andre fine blomster til næste år.
  Dejligt indlæg du har lavet fra vores have, det er sjovt at se forskellige detaljer I viser på bloggene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Velbekomme, og vi siger også tak for planterne, vi fik af jer. De er ikke plantet endnu, da jeg venter lidt, så jeg kan undgå at vande:) Kh Susanne

   Slet
 4. Hej Susanne tak for sidst, du har da fået nogle rigtigt gode motiver og billeder af os alle sammen :o)
  Jeg var også fascineret af det fine stativ Malcolm havde lavet med fuglehuset i, det var en super ide.
  Det er så inspirerende at se andres haver :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda. Det er altid inspirerende med havebesøg. Kh Susanne

   Slet
 5. Hej Susanne
  Tak for sidst, hvor var det godt at møde dig i det virkelige liv!
  Jeg glæder mig meget til at vi en dag kommer en tur til Fyn, og se jeres have, for må ha Kim med, en her er en kylling til at køre på motorveje, så fik jeg det sagt;-).
  Også fik jeg slet ikke rost Torbens arbejde med hejren nok, han er en utrolig dygtig-de burde kunne sælges til det dobbelte af hvad i tog på det marked i var på. Viste også Kim hejren da jeg kom hjem, han elsker også at se den slags håndværk og har forståelse for hvad det kræver at lave.
  Du har taget nogle fantastiske billeder, fra en skøn skøn dag!
  Igen tak for sidst, glæder mig til at møde dig igen
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde:) Det var sjovt og hyggeligt endelig at møde dig efter alle de år på bloggen. Jeg håber, I en dag kommer til Solbakken, hvor I er meget velkomne. Jeg giver rosen videre:) Kh Susanne

   Slet
 6. Ja det var en dejlig dag.
  Jeg har lige siddet og læst de forskellige blogindlæg igennem og hvor er det sjovt, at se, hvor forskellige de billeder der er taget er. Selvom det er en forholdsvis lille have Ulla og Malcolm, er der masser af detaljer og vi ser tit noget forskelligt. Men det er jo lige det, der gør det så godt og spændende, at besøge haver.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene. Tak for sidst! Ja, det var en hyggelig dag. Jeg fik vist ikke taget så mange billeder med blomster eller roser, som mange andre. Vh Susanne

   Slet
 7. Hvor søren blev min kommentar af? Jeg ville nemlig sige tak for dine mange dejlige billeder - også af detaljerne. Som at være der igen i det gode selskab i den skønne have.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth. Mange tak:) Kh Susanne

  SvarSlet
 9. Kære Susanne og Thorben.
  Tak for sidst, det var så skønt at se jer igen. Dejlige billeder du fik taget og jernfuglen, Thorben havde med, var virkelig flot.
  Knus Heike

  SvarSlet
 10. Har sett bilder från bloggträffen hos olika bloggar. Det är kul och spännande att pussla ihop helheten från era olika bilder. Ser ut som en väldigt trevlig trädgård och bloggträff.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet