tirsdag den 18. september 2018

Når vi ser det hele sådan lidt fra oven:)

Thorben tog nogle rigtig gode billeder i går, da der var problemer med sugeren i skorstenen, og han blev nødt til at kravle op på taget. Det undrer mig, at vi aldrig har tænkt på den mulighed før, for hvor kan man dog se havens struktur og opdeling, når man ser det lidt fra oven.
22 kommentarer:

 1. Wow - super billeder, her kan man virkelig se opdelingen af haven. Flotte billeder, men måske ikke så sjovt for Thorben at skulle kravle derop ret tit, men en eller to gange om året vil være fint, så I kan følge havens udvikling.
  Har du set invitationen til Blogtræf 29.9. I er velkomne hvis I har lyst, men måske har du set det, du har ikke været så meget på i den sidste tid.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja, jeg må se, om jeg kan lokke ham derop en gang imellem:) Jeg har set invitationen, men vi har desværre ikke tid, da der er vildt meget at se til for tiden, og d. 11. oktober skal vi ti dage til Indien med mine tre børn. Jeg mener, du nævnte hos Ulla og Malcolm, at I vil holde blogtræf næste forår eller sommer igen, og der vil vi meget gerne komme:) Kh Susanne

   Slet
  2. Ja du kan tro, at vi holder blogtræf igen til foråret.
   Kh Lisbeth

   Slet
  3. Jeg kan se et eller andet er gået galt, for vi kommer ind på det her ældre indlæg og ikke på Indien.

   Slet
  4. Ved en fejltagelse kom jeg til at lægge et indlæg op, som ikke var færdigt, men ændrede det til kladde straks:) Det er sikkert derfor problemet er opstået.

   Slet
 2. Så flotte bilder av hagen sett overfra! Flott oppdeling.

  SvarSlet
 3. Hold da op Susanne, hvor er din have smuk og hvor er det nogle super gode overbliksbilleder. Super at se hvordan det hele hænger sammen. Jeg er vild med din havestil.

  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Det er altid spænderne at se haven fra forskellige vinkler. Vi har ofte talt om at leje en fotograf med en drone så man kunne få overblik,men indtil nu er det ikke blevet til noget. Godt at han ikke faldt ned imens han fotograferede. Hygge herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid en god idé at komme lidt op, hvis man vil have et overblik, og det er jo forholdsvist enkelt at kravle op på taget - billigere end at leje en drone. Min bror tog på et tidspunkt nogle billeder af vores sted med sin drone, men han har haft en flyulykke med den, så vi venter på, at han får den repareret!

   Slet
 5. Når man ser jeres have fra den vinkel, kan man rigtig se, hvordan den bliver delt op af alle de flotte hække.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver et virkelig godt overblik:) Hilsen Susanne

   Slet
 6. Fantastiske billeder, hvor man så tydeligt kan se inddelingen i rum :-)

  SvarSlet
 7. Det er så fedt med billeder af haver oppefra, netop fordi man kan se havens struktur så tydeligt. Jeg drømmer stadig om en gang at få min have fotograferet v.hj.a en drone, men det koster jo, så det må vente lidt. Der er andre ting jeg hellere vil bruge penge på.

  SvarSlet
 8. Ja, det er dejligt med et overblik, og du har ret:) Dronebilleder er luksus!

  SvarSlet
 9. Such an amazing landscape! I love the wall that is built in the backyard of your house. This is such an amazing looking garden. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animals

  SvarSlet
 10. Fint overblik deroppe fra skorstenen, men måske ikke så sjovt at sidde der... Det er jo en større park i har lavet jer, det får man virkelig set.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man får et godt overblik fra taget:)

   Slet