lørdag den 4. oktober 2014

Første år med drivhus


Drivhuset blev færdigt sidste efterår, så dette har været/er den første sæson med drivhus, og hvor er det gået over al forventning med tomatplanter, agurker, chili, sommerblomster mm. 


D. 31. marts

D. 31. marts

Jorden er en blanding af kompost, hestemøg fra Britta og almindelig jord.

D. 24. maj

Skønne pragtsnerler fra frø som Morten Albek fra "Haven i Freltofte" var så venlig at sende mig.

D. 24. maj

D. 16. maj

D. 30. juni

D. 30. juni

D. 30. juni

D. 30. juni

D. 12. juli

D. 12. juli

D. 12. juli

D. 12. juli

I slutningen af januar såede jeg 6 forskellige slags chili, - Chocolate Scotch Bonnet, Jalapeno, Rød Habanero, Red Scotch Bonnet, Cayenne, Trottolino Amoroso, og de er lykkedes over al forventning. Nu er det blevet noget af et vildnis, og jeg har lært, at i fremtiden skal jeg være skarpere med saksen!

 D. 3. oktober

 D. 3. oktober


D. 3. oktober


6 kommentarer:

 1. Er det ikke bare fantastisk med sådan en glashus? Utrolig så megen glæde man kan hive ud af det... :D
  Ser også ud som om du har lagt godt fra start og haft en forrygende sæson. Nu er det bare at læne sig tilbage (nå ja, næsten da...) og glæde sig til næste sæson, som kan starte med dette års erfaringer og dermed lyst til forandringer. Og sådan har jeg på fornemmelesen at der kan gå rigtig mange år... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er gået over al forventning, men jeg har også indset, at jeg bliver nødt til at begrænse mig. Jeg er imponeret over min chili og tomathøst. Agurker har jeg nu også dyrket mange af, men jeg synes nu ikke, de er det værd, når pladsen er så knap.

   Slet
 2. Hej Susanne.Når man først har sådan et drivhus....................Ja !!! så kan man slet ikke forstå hvordan man har kunnet klare sig uden.Og kan jo se at du har udnyttet det til sidste dråbe.
  Er vild med alle de smukke grønne glas du viser.God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt at have et drivhus. Det er måske lidt luksuriøst at bruge den sparsomme plads på grønt glas, men jeg er vild med det og synes, det pynter gevaldigt.

   Slet