fredag den 4. juli 2014

Fugle a la Hitchcock

Kan I huske "Fuglene" af Alfred Hitchcock? 

Dette syn møder vi ofte først på aftenen i denne tid. Pludselig kredser flokke af sorte fugle - råger - omkring højspændingsmasten på vores mark; de sætter sig på trådene og masten, flere kommer til - og mærkeligt nok er det altid vores mast, de vælger. Det er, som om de får et signal om, at nu skal de samles! Ved de andre master, vi kan nå at se, er der ingen fugle!

Og så lidt romantik: Sidste sensommer plantede jeg rosen"Mme Carrière", klematisserne "Etoile Violette og Julia Correvon op ad rosenbuen ved terrassen, og her kan I se resultatet.


7 kommentarer:

 1. Godt man ikke er bange for fugle ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men når vi oplever dette syn, og nogle aftener er der endog flere end på billedet, forstår vi godt, hvordan Hitchcock måske fik inspiration til filmen.

   Slet
 2. Ja der er mange fugle, er det ikke en Alfred Carriere ?

  SvarSlet
 3. Your rose arbour is looking beautiful, and yes......romantic too!
  The birds - we have a great gathering of ravens here most evenings. They make the most amazing sound, not at all like the noise of the crows.

  SvarSlet
 4. Åh ja skønne klatrevækster, det skal nok blive et helt frodigt skue om yderligere en sæson eller to. Jeg kan blive helt jaloux, der kommer nok lige til at gå endnu et par år før vi igen for alvor har smukke roser i haven.
  Henrik

  SvarSlet