tirsdag den 26. maj 2015

Havebilleder

Haven er bare så frodig og skøn lige nu! Jeg vil vise lidt billeder fra bl. a. haven og engen.Overvintrende voksurt - er det ikke fantastisk, og så lige i år, hvor jeg ikke har sået nogen sommerblomster! Udsnit af engen (som vi såede sidste juni) med jordkulen.

Engen med prærieliljer og pinseliljer, som jeg lagde i efteråret.
Søjlepoplerne vokser lystigt i deres rør.

Udsigt mod nord

8 kommentarer:

 1. Hej Susanne.Hvor ser der dejligt frodigt ud i din have.Og billedet med din flotte pergola er bare så smukt.
  Skønne prærieliljer på engen.Har den for første gang i år.
  Dejlig tid vi har lige nu.
  Rigtig god dag knus Jette....................der glæder mig til vi ses i Kolding.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også første gang, jeg har prærieliljer, og de er dejlige. Jeg ved ikke endnu, om jeg når til Kolding.

   Slet
 2. Hvor er det flot. Det er godt nok tidligt med voksurt, jeg har lige sat frø af mine.
  Jeg har svaret dig på min blog, at du gerne må få en stribet iris af mig. Hvis du kommer til Kolding Grundlovsdag, kan jeg tage en med til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige svaret dig på din blog, og hvor er det sødt af dig! Er det ikke fantastisk, at voksurt har overvintret udenfor? Det har trods alt været frostvejr i længere tid denne vinter.

   Slet
 3. Hej Susanne. Jeg må virkelig kigge en ekstra gang, så smukt og utroligt varieret I har skabt en rigtig frodig have, med landbotræk, lidt af England, og så forførende bakker af et dansk kulturlandskab. Lykke er vel ikke overdrevet ?
  Henrik

  SvarSlet
 4. Mange tak, skal du have! Jeg burde nyde nu'et mere end jeg gør, for ofte fokuserer jeg bare på alt det vi mangler. Jeg glæder mig sådan, til muren er bygget, så man kan se, hvilken indflydelse, den får på haven. Inden længe skal vi i gang med terrassen foran det kommende orangeri - men du har ret - sommetider må jeg knibe mig i armen, for det er da fantastisk, hvad vi har nået indtil nu.

  SvarSlet
 5. Hej Susanne, hyggeligt at hilse på dig i går i Kolding. Jeg kan se jeg må ind og snuse rundt i din blog noget mere. Her er interessante ideer...

  SvarSlet