mandag den 18. maj 2015

Alting grønnes og springer udSå kan jeg endelig hellige mig haven igen efter forårets mange fester - barnedåb (Alexander, som ikke blev døbt som lille), 18 - og 14 - års fødselsdag, og sidste weekend konfirmation!

Jeg har ikke haft overskud til at blogge så meget i foråret, men jeg har dog taget en del billeder fra haven og Thorbens værkstedsprojekt, hvor jeg vil vise et lille udpluk.

Skoven for to uger siden

Skovhaven

Stierne har fået et ekstra lag grus og er blevet vibrerede.
Viburnum


Selvsåede hornvioler


Dahlaer, som jeg plantede ud i går, efter de var forspirede i drivhuset.

Værkstedet er så småt ved at være færdigt. Alt er blevet renoveret eller fornyet med undtagelse af ydervægge og tag (det blev skiftet for 5 år siden), så det har været et kæmpearbejde og betydet, at de store projekter i haven har været på stand by.


Værkstedskran


Projekt Citroën SM


Det er svært at forestille sig, at denne "bil" en dag kommer ud at køre!11 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra jeres have :-)
  Foråret er altid en travl tid både i haven , men også ofte med fester. godt vi selv bestemmer hvor ofte vi vælger at lave nogle indlæg. Jeg synes også det kniber lidt med at få tid til det hele lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, foråret er nok den travlestehave tid på året, men efteråret kan også være travl, hvis man skal have plantet en masse.

   Slet
 2. Hvor ser det eejligt ud det hele, glæder mig til at komme på besøg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Glæder mig også til at møde dig!

   Slet
 3. Hej Susanne!
  Vil også sige som Vivi og Vibe, skønne billeder fra jeres have! Og fantastisk udsigt i har. Tillykke med at værkstedet, og spændende med bilen:-)
  Hilsen Anette
  PS blev smidt af nettet, håber det lykkedes denne gang

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Ja, vi værdsætter også vores udsigt - det er skønt! Ulempen er blæsten, men med tiden får vi forhåbentlig skabt lidt læ.

   Slet
 4. Der er altid travlt på denne årstid, jeg suser igennem min blogroll, og skiver desværre kun hos et fåtal. Dejligt værksted, og godt projekt SM, den skal nok blive til en dronning igen på vejen. Min gudinde satte en startermotor, en ny er på vej. så vi kan rulle rundt og en gang i fremtiden besøge de mange skønne haver i veteranbilen.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 5. Så fandt jeg også lige dig ;-) og sikke en fin have du har glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 6. Hej Susanne.Skønne billeder fra jeres have.Vi er vist mange der har været til konfirmation..............men dejlig tid i vores haver.
  For der sker bare SÅ meget lige nu.Sjov gren du viser................den ligner da en hund.
  Og et flot værksted som din mand har fået sig..
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jeg også se nu - at grenen ligner en hund - det havde jeg ikke set før! Ja, værkstedet bliver flot, men han er desværre ikke færdig endnu!

   Slet