søndag den 15. juni 2014

Spamfrustrationer - og lidt sommerbilleder

Jeg er begyndt at få en del spamkommentarer, og da jeg i går ville slette dem, kom jeg desværre til at slette en del kommentarer, og det ærgrer mig utrolig meget! 

Hvordan tackler I spam? Er der nogen, som ved, om kommentarerne er slettet for evigt, eller er det muligt at gendanne dem?

Herunder lidt billeder fra de fire staudebede, som vi startede på sidste forår.  Et flodforsøgDen samme "flod" set fra den modsatte side

 Gul græs fra et andet bed, som skal flyttes til den gule have senere på året, og det samme gælder for løvehalerne nedenunder.
Pæon og rosenbilleder fra forhaven.


25 kommentarer:

 1. Jeg har også været generet af spam, men nu har jeg lukket for anonyme kommentarer - det er ærgerligt, men det virker! Jeg blev lidt stødt af mange af spamkommentarerne- også selv om de aldrig nåede ud på bloggen, da de havde seksuelle undertoner. Jeg ved desværre ikke, om man kan genoprette tabte kommentarer - håber, en anden kommer forbi og kan hjælpe dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også slået anonyme kommentarer fra - troede jeg ihvertfald, men jeg vil kigge på det igen. Tak for dit svar!

   Slet
 2. Your early summer garden is so lush and beautiful!
  I don't get much spam, but I have my filters set. You may be able to retrieve the lost comments by looking in your 'trash'. Good Luck!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks a lot! I´ll look in my ´trash´, and hopefully the comments are there!

   Slet
 3. I had lots of spam and turned of the anonimus comments. I also took a gmail-emailadres. The not welcome comments are going in the spam where you can deside if it's spam or not.
  Your blogpost is wonderful.
  Greatings from holland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you! I also have a gmail -address, and long ago I blocked anonymous comments, but I´ll have to look into it again, because apparently it doesn´t work!

   Slet
 4. Smukke billeder, det er nogle lækre farver :)
  Jeg kan desværre ikke hjælpe med kommentarene, har indtil videre ikke haft spam, men jeg har slået anonyme kommentarer fra
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt med farver, og på de billeder, hvor der er kontraster, synes jeg, det fungerer bedst!

   Slet
 5. Hej Susanne.Surt med alle de spam på bloggen...........får også rigtig mange.Men går ind hver morgen og sletter dem.
  Får fra hele verden i øjeblikket.............også inde på bloggen.Ved desværre ikke hvordan du får kommentarene tilbage.
  Men en dejlig kavalkade fra din skønne have.............og hvor ser der dejligt frodigt ud.
  Kan se at du også er glad for græsser.Og lige nu er det jo rose og pæontid.........skønt.
  Er selv overrasket over hvor hurtigt et bed vokser til på bare et år..............viser også et af mine nye bede.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er egentligt utroligt, så hurtigt man kan lave et bed, selvom jeg slet ikke er færdig endnu - hvis man nogensinde bliver det! Planen er, at de fire staudebede skal være domineret af græsser.

   Slet
 6. Hej Jette!
  Ved heller ikke det med kommentarer, men at jeg i perioder(mange i dag) får en del spam, som jeg bare sletter, dette skete efter jeg tillod kommentarer fra anonyme, og fik fjernet koden!
  Og hvor er det dejlige billeder fra din blomstrende have, måtte kigge flere gange på flod forsøget, inden jeg opdagede teksten, og det er jo hvad det ligner!
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. PS samler på inspiration, der lagres, så længe det er nødvendigt, og her er meget:-D

   Slet
  2. EJ ALTSÅ EN UPSER, der skulle stå SUSANNE, håber på tilgivelse;-)

   Slet
  3. Floden er for smal og spag, men fra nogle vinkler synes jeg, at virkningen er blevet ok!

   Slet
 7. Skønne, skønne billeder. Jeg elsker al den frodighed og planteglæde! Superdejligt!

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 8. Hvis jeg i perioder får spamkommentarer så fjerner jeg dem altid med kun at mærke dem "Spam" - jeg sletter dem ikke og jeg bruger heller ikke "fjern indhold". På den måde ligger de altid på Spam fanen og kan hentes tilbage. Denne metode kan du bruge fremover så du ikke får samme problem igen.
  Jeg kender ikke til en metode til at få noget tilbage fra Slet eller Fjern indhold - men jeg har lavet et indslag på min blog Bloghjælp og har spurgt om andre kan hjælpe.
  Se på http://bloghjlp.blogspot.dk/
  Hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Berit. Den må jeg altså lige have uddybet! Hvorfor sletter du dem ikke fra din spam fane? Kommer der ikke til at ligge en "million-trillion" spam mails?? Jeg skriver videre om mine trængsler længere nede... ;o)

   Slet
  2. Jeg havde en periode i 2013 hvor der næsten dagligt var et par stykker i filteret eller inde på et gammelt indlæg. Jeg tjekkede min kommentarfanen jævnligt og da de altid ligger med øverst når de var nye så var de nemme at flytte over på spamfanen.
   Pludselig er spammingen stoppet hos mig - jeg ved ikke hvorfor.
   Lidt sjovt er at jeg nu i disse dage får spam til "bloghjælp" på det nye indslag om spam - ha ha... det er da en form for humoristisk bagslag!

   Slet
 9. Jeg kan i den grad sætte mig ind i dine frustrationer, det vælter også ind med spam mail hos mig. Tidligere lå de altid på gamle indlæg, men den tid er forlængst forbi! Nu kommer der underlige kommentarer på rigtig mange indlæg og gerne på de nye. Jeg sletter med hård hånd, gider ikke engang se efter om der skulle være smuttet en rigtig kommentar imellem (hvilket jeg bestemt ikke tror der er), for jeg bliver i rigtig dårlig humør af bare at skæmme ned igennem al den spam mail. Syntes det er lidt ærgeligt at man skal udelukke anonyme henvendelser, der burde være mulighed for at man kan kommenterer uden at man er oprettet med navn og billede. De "anonyme" kommentarer jeg får er som regel altid afsluttet med navn. Så er der muligheden for at vende til bage til ordkoderne, ritig træls..... men måske er det snart nødvendigt. Jeg havde selv overvejet at at lave et indlæg om spam mail, for hvor er det dog brandhamrende irriterende. Jeg følge lige med herinde og ser hvad der sker. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. På nogen blogge med kode ser det ud til at det nu er en lidt nemmere talkode der er sat op og ikke den trælse bogstavkode.

   Slet
 10. ja det er ret flot og overbevisende med det creme og strågule inde i alt det blå og violette...
  Kjeld....

  bedst

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, i dele af bedet synes jeg, det fungerer godt. Jeg har lige plantet 7 Shenandoah staudehirse forskellige steder og har ti sankthansurt Matrona klar til at blive plantet.

   Slet
 11. ja det er ret flot og overbevisende med det creme og strågule inde i alt det blå og violette...
  Kjeld....

  bedst

  SvarSlet
 12. Hvor har du mange skønne, skønne blomster!
  Jeg er jo gået over til et andet kommentarsystem i frustration over bloggers eget, og med Disqus får jeg aldrig én spamkommentar mere.

  SvarSlet