søndag den 30. marts 2014

Plantning af bøgehæk

På denne skønne forårssøndag fik vi ryddet op - næsten - efter at have plantet 50 m bøgehæk i går, som skal indramme den hvide have til den ene side, og i buen på den anden side af hækken skal jeg med tiden anlægge en gul have. Plantningen var sådan set det nemmeste - forarbejdet tog lang tid og oprydningen ligeså - hvor vi ikke er helt færdige endnu!Det er et stort arbejde at samle sten, rødder og rive jorden, når den er fyldt med store klumper ler samt alskens ting som f.eks. en masse gammelt jern.

Min yngste dreng Alexander og Simba

I indhakket skal plantes to træer, og jeg havde købt to paradisæbler Hyslop, som skulle have været plantet der, men i sidste øjeblik ombestemte jeg mig til Himalayabirk - Den ene skal stå i hækken og den anden frit, så det bliver muligt at se stammerne, som jo er det smukke ved birken. Jeg synes også, det er en udmærket appetitvækker til den hvide have, så nu må jeg finde et andet sted til paradisæblerne!


12 kommentarer:

 1. Sikke en masse hæk! Hvor bliver det flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi tror på, at det bliver rigtig godt om nogle år!

   Slet
 2. Kæmpe arbejde, godt i lader den ene birk stå udenfor hækken , flot start på den hvide have
  I sover nok godt i nat :)

  SvarSlet
 3. Tak, skal du have. Ja, vi er lidt ømme og radbrækkede!

  SvarSlet
 4. Det er så fint med bøgehækkenes brune løv, at de gør noget godt for haven selv før udspring. Nu kunne I sikkert godt tænke jer lidt regn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes bøgehække har noget at byde på året rundt. Ja, vi skal huske at vande - det ville have været nemmere at have plantet i efteråret.

   Slet
 5. Dejligt for jer, at få de nye rammer på plads :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er dejligt - nu kan jeg inden længe gå i gang med at plante lidt!

   Slet
 6. Er vild med de store planer, de store linjer- så planter vi lige 50 METER hæk- skønt !!! :)

  SvarSlet
 7. Hejsan,
  Hittade hit via din kommentar på min sida. Tack! Ja, och vilken tur, så hittade jag hit. Trevligt. Blir jättefint med bokhäcken.
  Lägger mig som följare så att jag hittar hit igen...
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tyvärr fungerar inte att bli följare, får felmeddelande...

   Slet
  2. Det var sørme mærkeligt og ærgerligt, at du ikke kan blive fast læser. Det tror jeg ikke er hændt før! Tak for din kommentar!

   Slet