tirsdag den 28. november 2017

Solbakken set fra oven

 
Disse billeder tog min bror med sin drone i begyndelsen af september. Det er sjovt sådan at se matriklen fra oven, hvor det hele syner mindre end virkeligheden, men man får et godt overblik og kan tydeligt se de skarpe linjer, som stierne og hækkene danner.
 
 


Jeg kan godt lide dette billede, hvor man så tydeligt kan se engen med den klippede vej og højbedene på den plane plæne.


15 kommentarer:

 1. Sikke et overblik.
  Det kunne være spændende, hvis han gjorde det fremover i September, så man kunne se havens udvikling.

  SvarSlet
 2. Fantastisk overblik, der siger meget mere end ord. Enig i at det kunne være sjovt at følge det år for år fra samme vinkler.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt at se det hele lidt fra oven, men det overrasker mig, at man næsten ikke kan se nogen farver, for på det tidspunkt var der masser af farver i haven.

   Slet
  2. Ja, det er mærkeligt. Og dog... for sådan en lille blomst fylder jo ikke meget. Heller ikke selv om der er flere. Han må gå lidt tættere på næste år, hvis han altså kan og må.

   Slet
  3. Ja, det må jeg bede ham om, hvis han kan:)

   Slet
 3. Interessante billeder. Jeg er overrasket over, at engen er så tæt på resten af haven. Jeg havde nemlig fået indtryk af, at den nærmest lå på afstand af det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også en græseng ved søen og en græsmark et andet sted, men engen med søjlepoplerne grænser op til den plane græsplæne med højbedene.

   Slet
 4. Ej hvor sjovt at få et overblik - pludselig går det op for mig, hvor din runde terrasse og den hvide have er i forhold til alt det andet. Jeg drømmer også om at få taget nogen dronebilleder af min have - bare for sjov!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver et godt overblik, som er svært at vise på almindelige billeder.

   Slet
 5. Droner tar fantastiske bilder, og det er veldig fint å se huset ditt ovenfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også, billederne er blevet gode:)

   Slet
 6. Fedt med sådan en drone! Måske man skulle sende en hilsen til julemanden...
  Jeres hække står super flot! Hvor gamle er de? Ser ud til der er flere etaper igang

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret i, at der er flere etaper i gang:) Mange af hækkene blev plantet foråret 2013, men de højeste blev plantet et par år før og hækkene omkring den hvide have er kun tre år gamle. Det går stærkere end man tror, hvis man er omhyggelig, når man planter.

   Slet
 7. Wow, sikke nogen flotte billeder. Tror aldrig helt det er lykkes mig, at sammensætte grundplanen af jeres have igennem de indlæg jeg har læst på bloggen. Nu kan det hele overskues på en gang. Det ser virkelig fantastisk ud. Det må være en skøn følelse, at se det hele hænger sammen, som man havde planlagt.
  Knus Heike

  SvarSlet