onsdag den 2. juli 2014

Staudebedene

Lidt billeder fra de fire staudebede, vi anlagde sidste forår - de er dog langt fra færdige, men jeg er godt tilfreds med det foreløbige resultatet. 


12 kommentarer:

 1. Du har god grund til at være tilfreds, for bedene ser frodige og farverige ud, og sådan som jeg lige ser det, har jeg indtryk af, at der er valgt planter, der kan holde sig selv oppe uden en masse opbinding :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret i, at planterne ikke vælter, hvilket er dejligt her på vores vindomsuste bakketop!

   Slet
 2. De ser da ud som om de har været der længe. Meget frodige bede. Blev lige inspireret til at købe gul kongelys til at stå sammen med min gule røllike.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hurtigere t se resultater med stauder end hække og træer. Røllike og kongelys er en tilfældig sammensætning, men rigtig fin kombination. Jeg har temmelig mange kongelys i bedene, men alle har sået sig selv, og jeg kunne ikke nænne at fjerne dem.

   Slet
 3. Flotte og på så kort tid !
  Og sikke buketter man kunne plukke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme, at det er meget sjældent, at jeg plukker buketter. Jeg nyder haven i stedet, men det skulle jeg måske til.

   Slet
 4. Det er da flot! Jeg elsker sådan nogle gammeldags staudebede :-)

  SvarSlet
 5. Det ser jo helt forrygende og frodigt ud, lækre farver, og alle de græsser, så flot, hvad er det for en type?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! der er følgende græsser i staudebedene: Calmagrostis brachytrica, calamgrostis x acutiflora "Overdam", miscanthus sinensis "Grasillimus" og deshampsia cespitosa "Goldtau". Jeg har desuden for nylig plantet staudehirsen "Shenandoah" flere steder i bedene, men den er ikke på billederne. Den får røde blade.

   Slet
  2. 1000 tak for svar, jeg må ind studere yderligere(google), havde slet ikke set der var så mange forskellige.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet