lørdag den 27. december 2014

Sol

Da mine tre dejlige børn var i Sydfrankrig i sommers for bl. a. at besøge farmor og farfar, havde de købt denne smukke keramiksol med hjem til mig. Tanken er at den skal udsmykke havemuren, når den engang - forhåbentlig i det kommende år - bliver færdig! Muren skal opføres i lecablokke, vandskures og derefter males i samme farve som huset.


6 kommentarer:

 1. Fin keramiksol, det skal nok blive flot.

  SvarSlet
 2. Åh ha keramik fra sydfrankrig, sommer og varme hjemtaget i et lille stykke håndværk, er sikker på den nok skal gøre sig godt på jeres havemur. Husk at den skal ind om vinteren....desværre

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har allerede en keramiksol, som vi også købte i Sydfrankrig for fire år siden og som hænger udenfor på en gavl hele året rundt. Den har det indtil videre perfekt, så jeg tror altså ikke, vi behøver at tage den ind!

   Slet
 3. Glimrende så er glæden jo helårlig. Vores keramik tør vi ikke lade stå ude om vinteren, dårlige erfaringer samt indskærpelse fra pottemagerne i det sydfranske

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det afhænger af placeringen, for jeg ville sørme heller ikke turde lade hverken almindelige potter eller potter til vægge blive ude om vinteren. Solen hænger jo på en væg uden jord, så det er sikkert forklaringen.

   Slet