fredag den 7. juni 2013

Grisetrug

Da Thorben gik i gang med at lave værksted i den gamle grisesti, fik han den gode idé, at vi kunne genbruge grisetrugene i haven. Super idé, men det var noget af et knoklearbejde at få dem bugseret ud i haven, men det lykkedes. Der var fire, som kunne bruges, men her under omlægningen af haven blev vi nødt til at flytte to af dem med det resultat, at det ene desværre knækkede. Thorben er ved at være lidt træt af at flytte rundt på de tunge og uhåndterlige trug, men det største fik vi på plads den anden dag, og vi håber, at det aldrig skal flyttes igen!
Truget i forhaven
Skovhavens trug


Det største, tungeste og sidst placerede. Nu mangler der beplantning og patina. 

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, tunge eller ej ;o)

  SvarSlet
 2. Så fine og unikke, fantastisk god ide til haven.

  SvarSlet
 3. Sikke en god idé - det bliver flot med beplantning og patina.

  SvarSlet
 4. Velkommen til blogverdenen ...! :-)
  Det bliver spændende at følge jeres haveprojekt, som allerede er rigtig godt i gang, kan man se. Det bliver rigtig flot!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 5. Det var da en god måde at udnytte trugene på. Det er noget pænere end de gamle badekar, der for år tilbage blev sat ud i haven.

  SvarSlet
 6. Hvor kan man købe disse smukke grisetrug i beton?

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld mit sene svar, men jeg havde overset din kommentar. Jeg tror ikke, det er muligt at finde lignende grisetrug, da de er hjemmelavede og fra den gamle stald, hvor Thorben er ved at indrette værksted!

   Hilsen Susanne

   Slet
  2. Tak for dit svar, men det var selvfølgelig ærgerligt.

   Hilsen Jette

   Slet